Следвайте Гласове в .Американският президент Джо Байдън, който през ноември

...
Следвайте Гласове в .Американският президент Джо Байдън, който през ноември
Коментари Харесай

Байдън обяви, че има намерение да се кандидатира през 2024 г.

Следвайте " Гласове " в.
Американският президент Джо Байдън, който през ноември става на 80 години, съобщи, че има желание да се кандидатира за втори мандат през 2024 г, само че още не е взел дефинитивно решение, съобщи " Франс прес ".

В изявление за телевизионния канал Ем Ес Ен Би Си, Джо Байдън сподели, че за момента не е решил, тъй като в случай че го разгласи, ще последват цяла поредност от условия и „ ще би трябвало да се държа като претендент “.
Байдън сподели, че брачната половинка Джил поддържа повторното му явяване на избори за президент. „ Съпругата ми счита, че вършим нещо доста значимо и не би трябвало да се отхвърлям от това “, сподели Байдън, откакто за малко беше замълчал.
Президентът към този момент беше оповестил „ желанието “си да се кандидатира още веднъж, само че остана колеблив.

Байдън е най-възрастният президент, избиран в миналото в Съединени американски щати. Той навършва 80 години на 20 ноември. В началото на възможния си втори мандат той ще е на 82 години, а в края му - на 86.
Неговата възраст постоянно подхранва спекулации евентуално ли е да се яви на избори още веднъж.
Байдън и Демократическата партия се готвят да преминат теста на междинните избори на 8 ноември, които обичайно са сложни за настоящия президент.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР