Следващото лично изслушване по делото на бившия президент на Съединените

...
Следващото лично изслушване по делото на бившия президент на Съединените
Коментари Харесай

Делото срещу Тръмп продължава на 4 декември

Следващото персонално чуване по делото на някогашния президент на Съединените щати Доналд Тръмп е планувано за 4 декември тази година в Манхатънския углавен съд, написа CNN във вторник.

" Това не е добър ден за... Не чакам това да се случи в тази страна. Не очаквате това да се случи... на някой, който е бил президент на Съединените щати ", съобщи юристът на Тръмп Тод Бланш след предявяването на обвиняването в съда. Той даже нпадна прокурора, че е трансформирал делото в " политическо гонене " .

" По време на изборите Тръмп и други лица използваха схемата " дръж и убий ", с цел да разпознават, закупят и погребат отрицателна информация за него и да усилят възможностите му за избор.

След това Тръмп постави доста старания, с цел да скрие това държание, предизвиквайки десетки подправени вписвания в комерсиалните регистри, с цел да прикрие незаконна активност, в това число опити за нарушение на щатските и федералните изборни закони ", репликира окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг.

По-рано Алвин Браг удостовери, че 45-ият президент на Съединени американски щати е упрекнат в 34 случая на подправяне на бизнес документи от първа степен.

Бившият президент обаче не се призна за отговорен по обвиняванията .

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп остана под арест малко над 40 минути по отношение на процедурата по повдигането на обвиняване.

Той пледира " почтен " по 34 наказателни обвинявания за подправяне на документи, след следствие за платени от него " пари за мълчанието " на порнозвезда, заключи " Ройтерс ".
 Доналд Тръмп напусна съда в Ню Йорк
Доналд Тръмп напусна съда в Ню Йорк

Бившият президент на Съединени американски щати не се призна по отговорен

Доналд Тръмп дефинира процеса като политически.

Последните анкети на Ройтерс и Ипсос демонстрират, че някогашният президент на Съединени американски щати усилва преднината си пред останалите претенденти на Републиканската партия за президентските избори следващата година.

От щаба му настояват, че са събрали 7 милиона $ дарения единствено за последната седмица.
 Доналд Тръмп е публично задържан. Пледира почтен по всички 34 обвинявания Обновена
Доналд Тръмп е публично задържан. Пледира почтен по всички 34 обвинявания

Прецедент в историята на САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР