Следващото икономическо чудо отново ще бъде Китай!“ Това каза китайският

...
Следващото икономическо чудо отново ще бъде Китай!“ Това каза китайският
Коментари Харесай

Китай отново ще бъде следващото икономическо чудо и в бъдеще

„ Следващото икономическо знамение още веднъж ще бъде Китай! “ Това сподели китайският ръководител Си Дзинпин по време на срещата на върха на бизнес водачите от АТИС през 2023 година, наблягайки, че Китай дава безчет благоприятни условия за международния стопански напредък.

Резултатите от световна анкета на Китайската медийна група демонстрират, че 90,6% от респондентите от разнообразни страни считат, че Китай е значима страна и взаимноизгодното съдействие с него е в полза на останалите страни. Това е и общ консенсус на интернационалната общественост.

В очите на световните респонденти Китай е освен най-мощният мотор на международната стопанска система, само че и е стабилизиращ фактор и благонадежден сътрудник на останалия свят. 84,5% от участниците са на мнение, че Китай е най-влиятелната стопанска система, 81,9% споделят, че страната е цялостна с благоприятни условия, а развиването ѝ е в изгода за света, 75,6% от респондентите се надяват, че страните им ще поддържат положителни връзки с Китай, тъй като наличието на страната в интернационалните каузи е от огромно значение за поддържането на обективен и рационален интернационален ред.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед22344Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед32756Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед81997Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед65416Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед41440Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед376194Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234446Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115621Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100010Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93689Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов10140 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР