Следващият път четиримата свидетели ще бъдат доведени принудително в съдаЗа

...
Следващият път четиримата свидетели ще бъдат доведени принудително в съдаЗа
Коментари Харесай

Заради неявяване на свидетели: За пореден път отложиха делото срещу прокурорския син от Перник

Следващият път четиримата очевидци ще бъдат доведени наложително в съда

За следващ път отложиха делото против прокурорския наследник Васил Михайлов от Перник, стана ясно на следващото съвещание по делото. Софийският областен съд разпореди наложително довеждане на четирима очевидци по делото на идващото съвещание.

Двама от шетимата са имали уважителни аргументи, с цел да не участват.  

Заради неявяването на четиримата очевидци съдът санкции двама души с по 300 лв. и още двама с по 500 лв.. По-високата глоба е за повторното има отсъствие.

Преди няколко дни районният съд в Дупница върна в ареста Михайлов по делото за закана за ликвидиране към момиче, с което са имали интимна връзка, оповестиха от съда.

С определение на Върховния касационен съд прекратеното пред съда в Перник дело е изпратено за разглеждане на Районен съд – Дупница. Михайлов апелира и идната седмица съдът в Кюстендил ще се произнесе дефинитивно.

На 2 октомври съдът в Сливница е осъдил на условна присъда от 20 месеца Васил Михайлов от Перник. Той е признал виновността си по обвиняване за нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди, както и за закана с ликвидиране през май предходната година.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР