Следващият герой, който ще облече костюма на Батман, ще е

...
Следващият герой, който ще облече костюма на Батман, ще е
Коментари Харесай

#2021: Феновете очакват със смесени чувства новия Батман

Следващият воин, който ще облече костюма на Батман, ще е негър, разкриха от DC Comics. Сюжетът на новата супергеройска история още веднъж ще се развива в Готъм Сити, само че напред в бъдещето, когато Брус Уейн от дълго време е мъртъв, а с него и облика на Батман.

Готъм се ръководи от злобен магнат на име Магистрата, който е открил режим над града принудително и е забранил със закон всички маскирани герои. Всички поданици са под видеонаблюдение поради напредналите технологии, които употребява Магната. Само по този начин може да е сигурен, че може да управлява всичко в Готъм.

Все отново за града се появява вяра в лицето на Тим Фокс, наследник на Лушъс Фокс – бизнес мениджърът на Брус Уейн. Той ще облече именития костюм на Батман, с цел да избави града и да продължи делото на предшественика си. Новият воин ще направи дебюта си първо в страниците на комиксите на DC – за задачата ще бъде основана нова комиксова поредност от сценариста Джон Ридли, който е създател на сюжета на шедьовъра „ 12 години в иго “. Самият той споделя пред The Guardian, че постоянно е желал да сътвори Батман с друг цвят на кожата.

Това не е първият случай, в който тъмнокож се появява в супергеройските истории. През 2001 година основателят на Marvel Стан Лий бе помолен да показа нови хрумвания за класическите облици на DC Comics. Тогава Лий сътвори нова версия на Батман – афроамериканецът Уейн Уилямс, нарисуван от Джо Кубърт.

Междувременно чакаме и новия филм за Батман, който ще бъде изигран от Робърт Патинсън, а режисурата е дело на Мат Рийвс. Снимките спираха неведнъж тази година поради пандемията от ковид. Въпреки това се чака да излезе на огромен екран през 2022 година, а в лентата ще можем да забележим още звезди, измежду които Колин Фарел, Зоуи Кравиц и Джефри Райт.

 
Киното и ковид: ще видят ли новите филми бял свят?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР