Следващата Световна среща на българските медии ще бъде в Казанлък

...
Следващата Световна среща на българските медии ще бъде в Казанлък
Коментари Харесай

Следващата Световна среща на българските медии, организирана от БТА, ще бъде в Казанлък за 120-ото издание на Празника на розата

Следващата Световна среща на българските медии ще бъде в Казанлък за 120-ото издание на Празника на розата, разгласи генералният шеф на Българската телеграфна организация (БТА) Кирил Вълчев в края на 17-ата медийна среща, проведена от Българска телеграфна агенция в Йерусалим и Тел Авив.

Той означи, че 120-ото издание на най-емблематичния фестивал на България ще се състои сред 1 и 4 юни идната година. Вълчев уточни, че участниците в медийната среща имат специфична покана от кмета на Казанлък дружно да отбележат юбилейния Празник на розата и там да поговорят за медиите и празниците.

Кирил Вълчев уточни, че в последните дни на форума в Йерусалим и Тел Авив са говорили за едни мрачни делници, в които е имало извънредно антисемитско законодателство и са отнети близо 6 млн. живота. На фона на тези делници ние на процедура говорихме за едно празненство на човешкия дух със спасяването на българските евреи, означи той. И ми се коства, че медиите сме доста мощни в това да отразяваме злободневието, делниците, доста сме мощни, когато би трябвало да описваме за произшествия, за страшни неща, а някак си не съумяваме да описваме за празници, да даваме на хората очакване в насладата, разяснява Вълчев.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР