Следващата седмица ще бъде най-важната, защото с нея приключва периодът

...
Следващата седмица ще бъде най-важната, защото с нея приключва периодът
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете карта и вижте какво ви очаква в периода от 23.10 до 29.10

Следващата седмица ще бъде най-важната, тъй като с нея завършва интервалът на затъмнения по оста Телец-Скорпион, който претърпяваме от ноември 2021 година насам. Ето за какво през седмицата от 23 до 29 октомври може да пандизите въпрос или обстановка, към която сте се приближавали през последните две години и която може да се отнася до вашите финанси, спестявания или персонално самочувствие.

Подгответе се, тъй като на 28 октомври, в деня на затъмнението и пълнолунието в Телец, страстите ви ще бъдат по-ярки от всеки път - на небето ще се образува съпротива сред финансовия колос Юпитер и прочувствения Марс в Скорпион. Ще възникне обстановка на спор или вътрешен спор, обвързван с огромна сума пари или персонални упоритости. В резултат на това ще пандизите значим въпрос, обвързван с някакъв капитал, заем или ипотека, а също по този начин ще извършите значима стъпка към бъдещото си благоденствие.

За да ви помогнем да се подготвите за интервала, подготвихме бърз тест. Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картата, която най-вече притегля вниманието ви. След това вижте какво е нейното значение в галерията:

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР