Следващата голяма тенденция при смартфоните и таблетите безспорно ще са

...
Следващата голяма тенденция при смартфоните и таблетите безспорно ще са
Коментари Харесай

Xiaomi, LG, сгъваемите екрани и какво да очакваме през 2019 г.

Следващата огромна наклонност при смарт телефоните и таблетите несъмнено ще са сгъваемите екрани.

Възможно е единствено след броени седмици да забележим Samsung Galaxy F, а неотдавна видяхме и патент на Apple, който демонстрира, че в Съединени американски щати също обмислят сходни джаджи.

През последните няколко дни ни попаднаха изтекли фрагменти и още патенти за сгъваеми устройства, които този път идват от LG и Xiaomi.

От няколко месеца знаем, че LG вършат стъпки към сходен артикул, а в този момент към този момент имаме повече изясненост по отношение на това по какъв начин би изглеждал той.

От патентните рисунки излиза наяве, че телефонът-таблет разполага с два екрана, като единият се сгъва чрез пантов механизъм, който не бяхме виждали досега.

Между двата екрана има обособен екранен модул, който трансформира функционалността си съгласно това по какъв начин употребяваме устройството.

От друга страна, Xiaomi наподобява са много по-напред в развиването на сгъваем смарт телефон, в случай че въобще джаджата във видеото долу фактически е дело на китайския производител.

Не можем да му имаме цялостно доверие, само че, в случай че е прав, ще разберем още след няколко дни - по време на CES 2019. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР