Следването на емпатичния възпитателен подход на нежна дисциплина не означава

...
Следването на емпатичния възпитателен подход на нежна дисциплина не означава
Коментари Харесай

Нежна дисциплина - принципи и съвети за прилагането й на практика

Следването на съчувствения образователен метод на нежна дисциплинираност не значи да не давате на децата правила или ограничавания, а по-скоро постоянно да действате в сходство с техните потребности. Нека дружно открием какво е нежната дисциплинираност и по какъв начин да я използван на процедура в всекидневието:

Като родители е обикновено да се чудите кой е най-хубавият образователен метод, който да приложите на процедура с децата си. Съществуват разнообразни отзиви, само че един способ се откроява измежду останалите - назовава се нежна дисциплинираност. По долу ще проследим какво съставлява тя в елементи, по какъв начин предлага справяне с експлоадиранията и спорове и за какво е по-добър метод спрямо класическия образователен способ, основан на награди и санкции.

 
Какво е нежна дисциплинираност?
 Добави изложение
Когато приказваме за нежна дисциплинираност, имаме поради образователен метод, учреден на съпричастност и вслушване в потребностите на детето, като се заобикаля използването на процедура на тези способи, които се основават на концепциите за „ награди и санкции “. Сред основите на нежната дисциплинираност сигурно намираме желанието на родителите да се вслушват в потребностите на детето , с цел да го опознаят по-дълбоко и по този метод да могат да отговорят на неговите претенции тъкмо и в точния момент.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР