Следпразничната равносметка на подаръците показа една нестандартна статистика – близо

...
Следпразничната равносметка на подаръците показа една нестандартна статистика – близо
Коментари Харесай

Да получиш подарък от Бил Гейтс – възможно е

Следпразничната равносметка на подаръците сподели една ексцентрична статистика – близо 110 хиляди участници от 137 страни са изпратили дарове на непознати.

Оказва се, че с цел да получите подарък от Бил Гейтс, не е належащо да сте негов непосредствен. Регистрацията в RedditGifts.com е задоволителна. Така през 2016 година едно нищо неподозиращо момиче получава фотография, от която схваща, че нейният персонален „ Добър дъртак “ е един от най-богатите хора на планетата.

Виртуалната Лапландия комбинира записалите се с изцяло непознати, след запълнен въпросник по ползи.

--> „ Съвременния човек е доста пъти изолиран или живее в едни релативно затворени общности от време на време му се желае да се свърже с други “, изяснява психологът Пламен Димитров.

„ Интересното, е че множеството хора не осъзнават, че това е бизнес модел “, разяснява интернет предприемачът Александър Ненов.

По думите му „ има смисъл от такава самодейност, тъй като тя подтиква това да мислим по какъв начин можем, посредством положителни действия, да вършим хората щастливи “.

За предходната година единствено 72 българи са взели участие в размяната на дарове с непознати. Очаква се скоро да стартира регистрацията за 2018 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР