Следователи, придружени от жандармерия, влязоха в офиса на Трейс груп

...
Следователи, придружени от жандармерия, влязоха в офиса на Трейс груп
Коментари Харесай

Полицията влезе в офиса на Трейс груп, от компанията обявиха пресконференция и я отмениха

Следователи, съпроводени от жандармерия, влязоха в офиса на " Трейс груп " в столичния квартал " Лозенец ", който се намира на ул. " Никола Образописов " 12. Те изнесоха документи на компанията, като чиновниците им са оказали цялостно подпомагане на проверяващите, оповестява bTV.
Припомняме, че компанията е компанията, рехабилитирала пътя до Своге, на който стана жестока автобусна злополука, взела живота на 17 души. Вчера (27 август) районният министър Николай Нанков публично разгласи, че към " Трейс " са отправени 5 наставления да направи ремонти по пътя, само че това по този начин и не се е случило. Директорът на АПИ Светослав Глосов до момента не изясни за какво още не се е стигнало до съд, а толкоз пъти са отправяни едни и същи предложения към компанията.
Междувременно от " Трейс " оповестиха, че на следващия ден, 28 август, ще дадат конференция поради злополуката при Своге. Пресконференцията трябваше да е в офиса на компанията, единствено че след рейда на правоохранителните органи тя беше анулирана. " Оказваме цялостно подпомагане на способените органи по отношение на почналото следствие ", обясниха от компанията за какво се отхвърлят да приказват.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР