Зачестяват набезите срещу паркирани коли в София с цел кражба.

...
Зачестяват набезите срещу паркирани коли в София с цел кражба.
Коментари Харесай

Разбиха кола, задигнаха инструменти за хиляди! Предлагат награда

Зачестяват набезите против паркирани коли в София за кражба. Поредният случай е от кв. " Левски ", а за него сигнализира пострадал жител.

Иван Тодораков споделя, че колата му е била разрушена, като са били отнети скъпи движимости. Мъжът даже предлага премия за отмъкнатите принадлежности. Наглата гражба била осъществена измежду нощ на 15 май. Машината била паркирана в региона на блок 22 А.  Апашите отмъкнали сак, винтоверт и чанта, в която имало инсталация за " над 2000 лева ".

Тодораков твърди, че движимостите имат серийни номера и не може да бъдат продадени на вторичния пазар. Той даже приканва " гангстерите " да му върнат откраднатото, предлагайки даже премия за връщането им.

Мъжът прецизира, че е подал сигнал до органите на реда, като се преглежда камери за наблюдаване в региона.  " Всеки, който може да ми даде сигурна информация, апелирам, да се свърже с мен ", приканва той.

Припомняме, че за последния месец това е следващият сигнал на пострадал, в който става въпрос за разрушена, а постоянно и ограбена кола.

Вече сме ви разказвали за няколко такива похищения от столичния квартал " Гоце Делчев ", както и от  " Младост " 1.

Вижте целия роман на Иван Тодораков:

  " Здравейте, съкварталци. Снощи са ми разрушили колата зад блок 22 А и са взели куфар с винтоверт на " Бош ", сак и чанта с инсталация на стойност над 2000 лева Тази инсталация не може да бъде продадена, тъй като е със серийни номера и куп други неща.

Съветвам “гангстерите “, сторили това действие, да намерат метод да ми върнат нещата, тъй като съм уведомил органите на реда и Криминална, и сега се преглеждат записи от камерите на паркинга и ще си спестят хиляди главоболия, откакто разберем кои са.

Всеки, който може да ми даде сигурна информация, апелирам, да се свърже с мен на номер 0877111661 и ще бъде добре заплатен, и подсигурявам поверителност на 1000%. Давам премия 500 лева за сака и чантата! Повтарям, тези неща не могат да ги продадат на никое място ".

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР