Следовател от Следствения отдел на Окръжна прокуратура-София бе специално командирован

...
Следовател от Следствения отдел на Окръжна прокуратура-София бе специално командирован
Коментари Харесай

Следовател бе командирован за участие в съдебен процес в Мюнхен

Следовател от Следствения отдел на Окръжна прокуратура-София бе особено командирован от основният прокурор за присъединяване в правосъден развой на Окръжен съд-Мюнхен на 2 ноември 2022 година

Участието на Тихомир Николов, който е бил част от Следствения отдел на закритата Специализирана прокуратура, е по отношение на сполучливо извършена огромна интернационална реализация на територията на България, Италия и Германия.

Точно преди една година бе разрушена проведена незаконна група, профилирана в данъчни закононарушения, осъществени на територията на Европейския съюз. Следователят от Следственият отдел на Специализирана прокуратура Тихомир Николов със съдействието на Димитър Беличев, европейски делегиран прокурор, тогава прави голям брой процесуално-следствени дейности на територията на Република България – претърсвания и изземвания от недвижими парцели, разпити и други Задържано е обвинено лице, което е предадено на немските правосъдни управляващи в гр. Мюнхен.

В резултат на взаимните дейности на проверяващите органи в България, Италия и Германия и Европейската прокуратура членовете на проведената незаконна група са предадени на Окръжен съд-Мюнхен, където все още тече правосъден развой. Ако обвиняванията бъдат потвърдени, немските закони плануват наказване до 15 години затвор.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР