Следобед приключи организираният от партия Възраждане протест срещу ограничителните мерки.

...
Следобед приключи организираният от партия Възраждане протест срещу ограничителните мерки.
Коментари Харесай

Протест срещу противоепидемичните мерки се проведе в София

Следобед завърши проведеният от партия " Възраждане " митинг против ограничаващите ограничения. Той беше под надпис " Време е маските да паднат ". Участниците блокираха за малко с шествие централни столични булеварди. Крайната точка на акцията беше Министерството на здравеопазването.

Протестиращите одобриха декларация с настояванията си, която ще бъде импортирана в президентството и при членове на служебното държавно управление. Те оповестиха, че според от реакцията на институциите по техните претенции, ще вземат решение за идни дейности, съобщи БНР.

Шествието на недоволни от ограничаващите ограничения затвори по обед столичния бул. " Цар Освободител " пред постройката на Народното събрание. Малко след 14.00 часа протестиращите се събраха и пред постройката на президентството, а по-късно пред здравното министерство, като блокираха придвижването на коли в региона на площад " Света Неделя ".

Участниците в акцията се оповестиха против ограничаващите ограничения, наложителното носене на маски и деленето на хората на имунизирани и неимунизирани.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР