След Зубрачките - режисьорският дебют на Оливия Уайлд, определено си

...
След Зубрачките - режисьорският дебют на Оливия Уайлд, определено си
Коментари Харесай

Напреженията около Не се тревожи, скъпа

След " Зубрачките " - режисьорският дебют на Оливия Уайлд , несъмнено си казахме, че ще следим изкъсо новото занятие, на което актрисата е решила да се изявява.

Хари Стайлс и Флорънс Пю си играят с огъня

Трейлър на режисирания от Оливия Уайлд " Не се тревожи, скъпа "

И най-малко все още очакванията ни към " Не се тревожи, скъпа " (Don`t Worry Darling) са високи. Не единствено поради обстоятелството, че Уайлд взе участие и режисира, само че и поради съществуването на други обичани лица във кино лентата.

Става дума за Флорънс Пю и Хари Стайлс. Премиерата е все по-близо, само че около нея станаха ясни и някои други иснтересни детайлности. Като да вземем за пример изказванията на Оливия Уайлд пред Variety, че е уволнила Шая Лебоф от кино лентата, тъй като е желала да обезпечи оптималния комфорт и безопасност на останалите артисти.

С две думи, не е съгласна с методите на Лебоф. Отстраняването му от кино лентата обаче беше синхронизирано с обвиняванията в принуждение против него в края на 2020 година Което ни накара да мислим, че точно те са в основата на протичащото се.

Е, съгласно Уйалд това не е по този начин. В имейл до Variety Шая Лебоф отхвърля да е бил уволняван от актрисата, като твърди, че самият той е напуснал кино лентата, тъй като не е имал задоволително време да се приготви за ролята. Той даже е прикачил няколко фотоси на чатове с нея.

Като изказванията му са, че се е отказал от ролята на Джак, тъй като с останалите артисти не са намерили задоволително време, с цел да репетират. По-късно Лебоф бе сменен от Хари Стайлс. Но с това не е завършило напрежението към продукцията.

От известно време се носят клюки, че връзките сред Флорънс Пю и Оливия Уайлд са обтегнати . От Page Six настояват, че актрисата не е била съгласна с връзката сред Хари Стайлс и режисьорската, която се допуска, че е почнала по време на фотосите на кино лентата, до момента в който тя към момента е била с Джейсън Съдейкис.
 Флорънс Пю, Valentino и транспарантната рокля, с която разбуни духовете
Флорънс Пю не се срами от гърдите си

Актрисата дава урок и образец

Към момента нито една от двете не е споделила нищо по въпроса. Но слуховете се ускоряват от новината, че Пю няма да вземе присъединяване във всички планувани медийни изяви към кино лентата. Но това може да се отдаде на обстоятелството, че сега е заета със фотосите на " Дюн 2 ", пише TheWrap.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР