След заседанието на управителния съвет председателят на волейболната федерация Любо

...
След заседанието на управителния съвет председателят на волейболната федерация Любо
Коментари Харесай

Любо Ганев: Бленджини вижда голям потенциал в българските момчета

След съвещанието на управителния съвет ръководителят на волейболната федерация Любо Ганев изясни за какво е взето решение финални договаряния за поста народен селекционер при мъжете да се водят с италианеца Джанлоренцо Бленджини. Той е ментор на Алекс Николов в " Лубе ".

" Мисля, че е ненужно е да ви споделям кой е Джанлоренцо Бленджини. Беше 5 години треньор на Италия, в този момент е треньор на " Лубе ". Ако ви е забавно, по какъв начин се стигна до него, ще обясня.

Той има наблюдения върху българския тим, настрана наши волейболисти от подрастващите въз основа на съглашението, което има " Левски София " с " Лубе ", бяха на няколкодневна подготовка там за обмяна на опит. И тъкмо тогава Джанлоренцо Бленджини ми се обади и сподели: " Ти знаеш ли, че имате страховит капацитет в тези подрастващи.

И в случай че в миналото вършиме нещо с националния тим, аз съм подготвен да го поема, тъй като виждам в тези момчета огромен капацитет. " Когато започнахме да водим диалозите, те бяха въз основа на тази негова констатация, че могат да се създадат доста неща ", показа легендата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР