Зелено движение“ не е било включвано в начина на взимане

...
Зелено движение“ не е било включвано в начина на взимане
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Напуснахме ПП-ДБ, защото не бяхме включвани в начина на вземане на решения

„ Зелено придвижване “ не е било включвано в метода на взимане на решения, когато е било част от обединението ПП-ДБ, политиките им не са получавали поддръжка и не е минал нито един техен законопроект, съобщи в предаването „ Офанзива “ по Нова нюз Борислав Сандов.

Той съобщи, че Кирил Петков ги е уведомил, че в кабинета Денков имало единствено един представител на ГЕРБ – Мария Габриел, само че това не било по този начин.  

„ Когато се сътвори по-широката коалиция ПП-ДБ, „ Демократична България “ съвсем изчезна, тъй като престанаха да съществуват председателските структури. Не е имало последна капка или скандал, не сме чупили маси “, акцентира Сандов.

„ Много време търпяхме и мълчахме, че не бяхме включвани в метода на взимане на решения в ПП-ДБ, по тази причина напуснахме “.

По думите му промените, за които те са упорствали не са се случили, политиките им са останали в забвение.

„ Взехме решение да се отделим, с цел да може да дадем късмет задоволително рано преди изборите ПП-ДБ да възнамерява акцията си. Нашите политики останаха в забвение, никой законопроект не получи поддръжка да стигне до зала. Пример е опитът ни да защитим плажовете по Черноморието “, съобщи някогашният екоминистър.

„ Време е за лична парламентарна група на „ Зелено придвижване “. Листите ни са отворени за доблестни жители. Политически субекти, близки до нас, може да се дерегистрират, с цел да се обединят с нас “, разяснява Сандов. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР