След заседание край морето през почивните дни, партията на Валери

...
След заседание край морето през почивните дни, партията на Валери
Коментари Харесай

Като Гръм От Ясно Небе! Волен Сидеров Иска Главата На Валери Симеонов!

След съвещание край морето през почивните дни, партията на Валери Симеонов - НФСБ, излезе с остри рецензии към премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

" НФСБ е срещу едноличния жанр на ръководство на Борисов във връзка с фрагментите, който не е координиран с съдружните сътрудници ", уточни в изказване след срещата Валери Симеонов. Депутатите на НФСБ ще гласоподават в Народното събрание срещу оставките на тримата министри - Радев, Нанков и Московски. Днес от партията ще кажат окончателната си позиция за съдружните взаимоотношения.

" Недопустимо е да си вицепремиер и да излезеш да кажеш, че се ръководи еднолично и да рушиш държавността. Какво правиш тогава в това държавно управление - излизай в съпротива, почвай партизанска война, в случай че искаш ", прикани Сидеров. " Не може да си играеш със стабилността, имахме големи компликации да създадем тази коалиция, напомни още водачът на " Атака ".

Сидеров означи още, че самият Симеонов също би трябвало да подаде оставка, откакто сигналът му в прокуратурата против министъра на туризма Николина Ангелкова не беше доказан.

Няма да ставам министър, моята роля е по-важна в Народното събрание, безапелационен беше Сидеров. До края на тази седмица евентуално няма да станат ясни имената на новите министри, предвижда още той и означи, че министър председателят не бърза с това решение.

Сидеров разгласи, че в диалог с премиера, двамата са се обединили към мнението, че отпред на Министерство на вътрешните работи би трябвало да застане човек от системата, който я познава от вътре и ще бъде по-добре признат от чиновниците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР