След запомнящата се роля на мафиота Джаро в сериала Под

...
След запомнящата се роля на мафиота Джаро в сериала Под
Коментари Харесай

Смях през сълзи с Михаил Билалов

След запаметяващата се роля на мафиота Джаро в сериала " Под прикритие " Михаил Билалов се превъплъщава в нов воин от ъндърграунда. Актьорът влиза в ролята на екстравагантен под земята необут в първия си комедиен моноспектакъл " Бум-бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър ". Премиерата е на 15 май в зала 3 на НДК от 20 ч., научи ДУМА от Николета Николова.

Въоръжен с черно възприятие за комизъм и лафове-куршуми, героят на Билалов проучва бурния си живот отвън закона и прави аутопсия на объркания актуален свят. Режисьорка на представлението е Лиза Шопова, авторка на текста е Ваня Николова, а особено място на сцената заема Ангел Заберски бенд.

За разлика от страховития Джаро, новият воин на Билалов няма да стреля с револвер, а със самоубийствена подигравка, безапелационни са основателите на спектакъла. Още в първите минути от представлението публиката става част от 50-годишния празник на ексцентричния мафиот. Но вместо да си поръча стрийптизьорки с лачени ботуши, той взема решение да си направи необикновен подарък, като наеме джаз бенд. С огромната си уста и в компанията на персоналния си оркестър, героят на Билалов минава като товарен трен през спомените за 90-те, с цел да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата - от престъпността и неволите на благосъстоянието до секса и обърканите функции на мъжете и дамите. " Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а преди време си лягахме с револвер под възглавницата. На какво наподобява днешната престъпност? Накъде отива този свят, мамка му? ", поклаща глава той.

" В началото героят ми си напомня с усмивка 90-те, които си бяха Джурасик парк за нарушители, единствено с цел да разбере по какъв начин се е завъртял светът през днешния ден. Какво си е отишло и какво е останало на дъното на бутилката. Но за негово страдание, освен че нищо не си е отишло, ами и всичко е с краката нагоре. В този смисъл спектакълът в действителност е смях през сълзи ", споделя Михаил Билалов.

Билетите за " Бум-бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър " към този момент се продават на касите на Билетния център в НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР