След внедряването на тези установки от човечеството ще останат шепа

...
След внедряването на тези установки от човечеството ще останат шепа
Коментари Харесай

Убити с помощтта на диети: Учените разкриха план на глобалистите

След внедряването на тези установки от човечеството ще останат шепа хора. А тези, които оцелеят, ще станат слаби и болнави същества. За това обаче приканват Организация на обединените нации и Световният стопански конгрес в Давос. Онези, които се пробват да им възразят, са заглушени. Защо " безмесната диета " е наедно с абортите, легализирането на опиатите и евтаназията, прочетете в материала на " Цариград ".

Глобалисткият хайлайф се прекланя пред нова международна „ вяра “, наречена „ климатичен дневен ред “. Борбата против " световното стопляне " би трябвало да бъде извоювана посредством понижаване на излъчванията на парникови газове.

Тази теза се ражда в недрата на Световния стопански конгрес (СИФ) в Давос и непрестанно се пропагандира от глобалистите на всички равнища. И на първо място в Организация на обединените нации.

Самото човечество е хвърлено на олтара на " религията ". То е поканено да се откаже от потреблението на месо, защото " животните са един от източниците на парникови газове ". Кравите, разбирате ли, в процеса на живота си отделят газове, които вредят на климата.

Щурци за обяд

Наскоро Грийнпийс разгласява отчет, съгласно който европейските селскостопански животни отделят 704 милиона тона въглероден диоксид, което надвишава излъчванията от автомобилния превоз, които се правят оценка на 655 милиона тона в тази част на света.

Тези голословни данни трябваше да уплашат хората, които са на път да се " задушат " поради крави и други животни, които се отглеждат за кръвопролитие.

Тази тематика към този момент е толкоз надълбоко вкоренена на Запад, че даде мотив за развиването на нова промишленост в производството на храни - производството на изкуствено месо. Съединените щати са изключително сполучливи в това отношение.

Част от осведомителната стратегия за отвод от месо се трансформира в зомбирана агитация на западното общество за консумация на инсекти, които сякаш са „ пълностоен източник на протеини “.

На рафтовете на американските и европейските магазини можете да намерите артикули, отчасти направени от " хлебарки, щурци и буболечки ", както е посочено на етикета на тези артикули. В европейските учебни заведения на учениците се популяризират с бургери от червеи, буболечки и други гадости. Какво в действителност се случва?

Учените приканват да се яде месо

Скорошен специфичен брой на списанието Animal Frontiers, оповестено от Американското общество за просвета за животните, разгласява поредност от публикации.

Десетки учени упорстват за обществени „ научни доказателства, че яденето на месо е нездравословно и нездравословно за планетата “. Те предизвестяват против апелите на глобалистките елити за растителна диета и настояват:

" Хората в бедните страни с ниска консумация на месо постоянно страдат от закъснение на растежа, недохранване и анемия, породени от неналичието на жизненоважни хранителни субстанции и протеини. "

И по този начин, в една от публикациите на специфичния брой на Animal Frontiers, наименуван „ Предизвикателства и благоприятни условия за установяване на ролята и цената на месото за нашето световно общество и стопанска система “, учените пишат:

" Днес, макар изключителното икономическо значение на производството на месо в развитите страни и сериозния принос на храненето за международното човешко здраве, апелите за фрапантно понижаване на добитъка и производството на месо постоянно се свързват с изказвания, че растителните и клетъчните храни могат и ще заменят съответно месото и мляко за стабилно хранене на 10 милиарда души по света. "

Както медиите, по този начин и политиците, се показва в публикацията, „ цитират изявления във високопоставени научни списания, с цел да дисбалансират причините против месото като вреден хранителен избор “.

Честните учени, които се пробват да надигнат глас против глобалисткия фанатизъм, просто са заглушени на Запад:

" Въпреки че (масовите) проучвания постоянно употребяват голословни догатки, които са оспорени въз основа на доказателства, постоянно е мъчно да се разгласяват констатации, които се отклоняват от институционализирания роман ", се споделя в публикацията.

Авторите на обявата разобличават парадокса на настояването на глобалистите:

" Реториката против месото се разшири до екологичния спор за преживните животни, на които се приписват излъчванията на парникови газове ".

" Тези изказвания подценяват огромния брой диви преживни животни и техния принос към естествения въглероден цикъл през хилядолетията ", споделят учените.

Наистина, в случай че следваме логиката на глобалистите, тогава е належащо да се унищожат освен отглеждането на животни и говедовъдството, само че и всички диви животни по света, които са хиляди пъти повече от международното отглеждане на животни.

В допълнение, теоретиците на свободата от месо подценяват " неповторимата дарба на добитъка (особено преживните) да създава богата на хранителни субстанции храна от растения, които хората не употребяват за храна. "

Три аргумента от Дъблинската декларация

В края на предходната година няколко учени издадоха по този начин наречената Дъблинска декларация. Този документ има за цел да „ даде глас на многото учени по света, които старателно, почтено и сполучливо организират проучвания в разнообразни дисциплини, с цел да развият уравновесен мироглед за бъдещето на отглеждането на животни “.

Тази декларация в действителност е укор към глобалистките проекти да слагат човечеството на „ безмесна диета “.

Има смисъл да изтъквам просторен откъс от този документ. Неговите основатели акцентират три аргумента в интерес на месото:

- Животинските артикули съдържат доста съществени хранителни субстанции и други потребни за здравето съединения, доста от които липсват в диетите по света – даже измежду популацията с по-високи приходи:

- хората с задоволително запаси могат да се хранят съответно посредством мощно ограничение на месото, млечните артикули и яйцата, само че този метод не би трябвало да се предлага за хора с нараснали потребности като дребни деца и юноши, бременни и кърмещи дами, дами в репродуктивна възраст, възрастни хора и хронично болните;

- Най-високите стандарти на биоеволюционни, антропологични, физиологични и епидемиологични данни акцентират, че постоянната консумация на месо, млечни артикули и яйца като част от добре уравновесена диета е потребна за хората.

Според американското издание Zerohedge.com „ хиляди учени по света към този момент са се включили към Дъблинската декларация “.

Изданието отбелязва, че „ про-веганските проучвания нормално се финансират от глобалистки институции като Организация на обединените нации и СИФ, които ясно дадоха да се разбере, че желаят месото да се трансформира в „ рядко срещано лакомство “, а не в съществена храна “.

Организация на обединените нации, чиято администрация е подчинена на Световния стопански конгрес, споделя, че задачата й е диетата на хората да бъде без месо и млечни артикули до 2050 година, с цел да се „ бори с изменението на климата “.

Дори и да се счита, че има същинска климатична рецесия, макар неналичието на доказателства в поддръжка на тази шумотевица, въпреки всичко остава фактът, че „ газовите излъчвания “ от добитъка съставляват незначителна част от хипотетичните „ парникови газове “.

Нездравословно? Абсурд!

В допълнение към нервността с „ измененията на климата “, глобалистите се пробват да изплашат хората от месото, употребявайки подправени опасения за здравето.

Необоснованите изказвания за опасности за здравето се популяризират както благодарение на научни, по този начин и на всеобщи демократични медии.

Учебнически образец за такива изявления е „ Изследването на световното задължение на болесттите, пострадванията и рисковите фактори “, оповестено в реномираното списание The Lancet. Изданието предизвестява за " заплахите " от месото.

Д-р Алис Стантън от Кралския лицей по хирурзи в Ирландия, един от създателите и основателите на Дъблинската декларация, отбелязва:

" Публикувано рецензирано доказателство удостоверява, че „ Изследването на световното задължение на заболяванията... “ на The Lancet, което твърди, че яденето даже на дребни количества алено месо е нездравословно за здравето, е съдбовно научно неправилно... "

" Всъщност избягването на прясно месо и млечни артикули продуктите от диетата ще навредят на здравето. Това ще засегне изключително дамите, децата, възрастните хора и хората с ниски приходи ", написа той.

Как да си създадем " необичаен деликатес " от месо

Както отбелязва Zerohedge.com, главният инструмент ще бъде данъчното облагане на фермерите и земеделските артикули, което ще докара до изкуствено повишение на цените. По този метод глобалистите се надяват да прогонят огромна част от популацията от месото, правейки този артикул недосегаем.

Това е същата тактичност, която глобалистите употребяват, с цел да отблъскват хората от „ изкопаемите горива “: откакто са постигнали пагубно нарастване на цените на силата, глобалистите убеждават популацията, по-специално Европа, да понижи своето ползване.

Ако цената е проблем и хората към момента се нуждаят от протеини, глобалистите оферират да се ядат буболечки вместо месо.

Факторът на цените на храните сигурно ще докара до международен апетит и ще " направи невероятно поддържането на настоящето население ", което ще бъде умишлено понижено - до " златния милиард ", а може би и по-малко.

С други думи, апелът за отвод от ястие на месо е частица от същата сатанинска глобалистка верига, която е нанизана със полови извращения, аборти, опиати, евтаназия, канибализъм, провокиране на войни и други неща, които целят гибелта на човечеството.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР