След вчерашното си изпълнение в тв студио, ММА боецът Стъки

...
След вчерашното си изпълнение в тв студио, ММА боецът Стъки
Коментари Харесай

След цирка в телевизията, Стъки нахлу в Министерството на спорта


След вчерашното си осъществяване в тв студио, ММА боецът Стъки през днешния ден нахлу в Министерството на спорта. За да търси пояснение от министърАндрей Кузманов за изнесените преди дни данни за милиони, които са отишли при Федерацията по ММА по планове на спортното ведомство.

Припомняме, че през вчерашния ден Стъки влезе в вербален спор с представителя на държавното управление Антон Кутев по време на тв присъединяване.б

Днес ръководителят на Федерацията по ММА Станислав Недков дружно с група бойци влязоха в министерството. Заявиха, че търсят министър Кузманов, с цел да го попитат дали поддържа изказванията за получените над 1 милиона лв. от Федерацията.

Среща със спортния министър Кузманов не е била авансово уговорена. На мястото дойдоха няколко патрулки и десетки служители на реда. Имаше къс скандал с защитата, а Недков изясни, че офанзивите против него били, тъй като считал да се кандидатира за президент.

Според него била направена операция, че той като физическо лице е взимал пари от министерството. По думите му Федерацията е взела „ безумно малко средства “. Ставало дума за 800 000 лв. за общо 7 години обратно.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР