След успешното завръщане през 2022 г. организаторите на Burning Man

...
След успешното завръщане през 2022 г. организаторите на Burning Man
Коментари Харесай

Animalia е темата на предстоящото издание на фестивала Burning Man

След сполучливото завръщане през 2022 година уредниците на Burning Man стартират да се приготвят за изданието през идната година, като към този момент оповестиха тематика - Animalia . Темата беше разкрита в обява в  от, шеф на Философския център на плана.

„ Тазгодишната тематика на ще отпразнува животинския свят и нашето място в него – животни, действителни и мислени, митични и запомнени – и ще изследва любопитните умствени структури, които ни разрешават да имаме вяра, че въображаемите животни са действителни, същинските животни са мислени и че някак си, макар всички доказателства за противното, човечеството някак си не е част от животинското царство ", написа Мангръм.
 5 български будителки, които трансформират историята 1 ноем 2022 | В Деня на националните будители сякаш по инерция приказваме повече за мъжете, постигнали значими достижения...
 
               

 

Важно е да се означи, че тематиката не са просто животните сами по себе си, подчертава Мангръм, като добавя, че Animalia се отнася до цялото многообразие на  биологичното царство, което включва както безгръбначни, по този начин и гръбначни.

„ Всеки, който е осведомен с високата пустиня знае, че даже на изсъхнало езерно дъно небето носи реещи се гарвани и бръмчащи инсекти, приказните скариди спят подземен в очакване на дъжд, а безчет други типове бродят из преходните зони, където плажът минава в храсталаци и влажни зони “, гласи обява в акаунта на Burning Man в Instagram. „ Но целият този живот бледнее спрямо безкрайната менажерия от мислени животни, които носим със себе си всякога, когато идваме в Burning Man. "

След двугодишно спиране поради пандемията през миналото лято пустинята Блек Рок в Невада още веднъж събра хиляди на фестивала  Burning man, тематиката на лято 2022 бе Waking Dreams.
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР