След успешното пазарно ларсиране на изцяло новия си модел Vesta, който

...
След успешното пазарно ларсиране на
изцяло новия си модел Vesta, който
Коментари Харесай

LADA качи Vesta SW и Vesta SW Cross на поточната линия

След сполучливото пазарно ларсиране на изцяло новия си модел Vesta, който застана на третото място по продажби на съветския пазар в края на първите осем месеца на годината, в този момент Lada анонсира стартирането на серийното производство на две негови нови версии- комбито Vesta SW и LADA Vesta SW Cross.

“Собствениците на LADA Vesta SW Cross ще бъдат хора, които не желаят да се откажат от изразителния дизайн за сметка на практичността. Те ще търсят идеалното транспортно средство за всеки един момент… ”, разяснява Стив Матин, директор LADA Design, по време на официалното представяне на двете нови модификации на Vesta. “LADA Vesta SW е по-сдържана в дизайна си, не не по-малко запаметяваща се. Тя е в състояние да притегли повече рационалните клиенти ”.

Vesta SW Cross и LADA Vesta SW, продажбите на които ще започнат в Русия през тази есен, споделят едно купе, само че идват с различни персоналности, като при версията Cross, отстоянието на автомобила от пътя е увеличено от 188 мм на 203 мм, по екстериора са добавени спомагателни дизайн и предпазни детайли.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР