След успеха през 2019 г. Музика в пещерата“ ще се

...
След успеха през 2019 г. Музика в пещерата“ ще се
Коментари Харесай

Предстои второ издание на фестивала "Музика в пещерата"

След триумфа през 2019 година „ Музика в пещерата “ ще се завърне в неповторимата конюнктура и естествена звучност на пещерата Ледника. Концерти ще има и в пространството пред естествената забележителност. 

Специални посетители в тазгодишния музикален конгрес ще бъдат акордеонистът Калоян Куманов и пианистката Ралица Ботева, които ще почетат 100-годишнината от рождението на Астор Пиацола; младите цигуларки Зорница Иларионова и Лора Маркова, вокален квартет „ Четиримата италиански тенори “, на който ще партнира Симфониета Враца.

Музика, лирика и танц публиката ще приветства в спектакъла " Curiosas по време на романтизма " (Жените по време на романтизма) с присъединяване на Надежда Цанова - пиано, Веса Тонова и Росен Канев - танц, Йоана Буковска-Давидова - актриса.

Поп певицата Михаела Филева ще показа акустична версия на новия си албум „ Ин & Ян “ с присъединяване на Васил Крумов – китара.

Христо Павлов, началник на Симфониета Враца, описа повече за плана " Музика в пещерата " в предаването " Алегро виваче " по " Хоризонт ". Чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР