След успеха на първи сезон, най-мистериозното шоу в българския телевизионен

...
След успеха на първи сезон, най-мистериозното шоу в българския телевизионен
Коментари Харесай

Алекс Раева, Азис и Владо Пенев се включват в панела на Маскираният певец

 След триумфа на първи сезон, най-мистериозното шоу в българския ефирен ефир – " Маскираният артист ", се завръща с нови артистични загадки и впечатляващи театрални осъществявания на 12 септември по " Нова ТВ ". Популярни персони, скрити зад 14 нови истински маски, ще предизвикат любознанието на феновете и новия звезден панел всяка събота от 20:00 часа.

В идния втори сезон на хитовото шоу, три любими лица от българския ефирен ефир и музикален шоубизнес ще наблюдават и интерпретират с комизъм и нюх за театралното наличие всеки подробност от осъществяванията. Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев ще заемат местата в специфичния панел, който дружно със феновете ще разяснява и ще се забавлява в съботната вечер. Към тях всякога ще се причислява и гост-звезда, с която дружно ще пробват да разгадаят заплетените улики към личностите, криещи се зад маските.

" Маскираният артист " е един вълнуващ формат, който не може да те остави неутрален. На сцената всякога се вихри детонация от гении, даже под маската да няма някой доста надарен " артист ". Имам поради костюмите, грима, хореографията, сценографията. Всичко е една приятност за окото ", споделя Алекс Раева, която още веднъж ще се завърне в телевизионния ефир. Чувството за темп и благозвучност в панела ще бъде допълнено от артистизма на едно от емблематичните имена на българските кино и театрална сцена – Владо Пенев. Обичаният артист ще разисква дружно с сътрудниците си изкуството на играта и умеенето да влезеш в облика.

Неподражаемият AZIS, който тази година ще бъде част от шоуто, дава обещание да подходи с същинско любознание към новите маски: " За мен " Маскираният артист " е най-мистериозното риалити. Да бъда част от панела, разпознаващ звездите, е огромна чест! Отсега зааявявам, че ще бъда индивидът, разпознал най-вече звезди! ", споделя провокативният реализатор.  

Не пропускайте да видите старта на шоуто на 12 септември от 20:00ч. по NOVA, когато за първи път ще бъдат показани новите мистериозни маски. Кои ще бъдат новите 14 облика? Кой се крие зад тях? Предстои да разберем тази есен!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР