След ултиматума, който отправи към Москва, лидерът на руската наемническа

...
След ултиматума, който отправи към Москва, лидерът на руската наемническа
Коментари Харесай

Лидерът на “Вагнер“: Имаме достатъчно боеприпаси да продължим сраженията за Бахмут

След ултиматума, който насочи към Москва, водачът на съветската наемническа формация " Вагнер " Евгений Пригожин заяви, че ще получи задоволително муниции, тъй че да продължи сраженията за Бахмут и няма да отдръпна хората си до 10 май, както се беше заканил.
Прочетете още
Украинците от своя страна оповестяват, че Русия е почнала евакуация на 18 обитаеми места в Запорожка област, в това число Енергодар, където живее личният състав на атомната централа.

Евгений Пригожин съобщи, че военачалник Сергей Суровикин към този момент ще следи разговора сред " Вагнер " и Министерството на защитата при вземането на решения. Лидерът на " Вагнер " не разгласи категорично анулация на решението си да изтегли хората си от Бахмут, само че загатна, че ще останe.

" Обещават да ни дадат муниции и въоръжение, колкото са ни нужни, с цел да продължим бойните дейности. Кълнат се, че фланговете ни ще бъдат подсигурени тъй че да не бъдем отрязани. Казват, че можем да действаме в Бахмут както считаме за належащо и ни дават Суровикин ", съобщи Евгений Пригожин, водач на ЧВК " Вагнер ", съобщи Българска национална телевизия.

Руската войска заяви, че през нощта е свалила 22 украински дрона над Черно море, съветски медии приказват за голям брой детонации в окупирания Крим. Москва твърди, че е осуетила украинска офанзива с дронове против съветско военно летище в Централна Русия.

Руски ракети са били изстреляни против промишлен обект в Николаевска област, Южна Украйна. Противовъздушна паника беше оповестена за няколко часа през нощта за две трети от територията на Украйна.

Генералният шеф на Международната организация за атомна сила Рафаел Гроси предизвести, че обстановката към нуклеарната централа в Запорожие става все по-непредсказуема и евентуално рискова откакто съветските управляващи започнаха евакуация на популацията като се изключи оперативния личен състав.

Украинските управляващи приказват за подиуми на суматоха и скупчване на хиляди коли. Извежда се популацията в Енергодар, както и притежателите на съветски паспорти от Бердянск и Приморск на брега на Азовско море.

Украйна, благодарение на Запада, приготвя огромна контраатака за връщане на територии, в това число в Запорожие. Украинската войска организира бойни и радиационни учения край източния фронт.

" Тренираме разкриване на токсични вещества и нараснала радиация. Получихме съвременно съоръжение, което е доста по-добро от предходните ни устройства ", добави Остар, боец от 82-ра бригада-ВСУ.

Руският публицист националист Захар Прилепин, който беше ранен при бомбено нахлуване, е изваден от медикаментозна кома и се усеща добре, заяви неговото обграждане. Според Русия зад атентата стоят Украйна и Западът, от Киев няма коментар.

След ултиматума, който насочи към Москва, водачът на съветската наемническа формация " Вагнер " Евгений Пригожин заяви, че ще получи задоволително муниции, тъй че да продължи сраженията за Бахмут и няма да отдръпна хората си до 10 май, както се беше заканил. Украинците от своя страна оповестяват, че Русия е почнала евакуация на 18 обитаеми места в Запорожка област, в това число Енергодар, където живее личният състав на атомната централа. Евгений Пригожин съобщи, че военачалник Сергей Суровикин към този момент ще следи разговора сред " Вагнер " и Министерството на защитата при вземането на решения. Лидерът на " Вагнер " не разгласи категорично анулация на решението си да изтегли хората си от Бахмут, само че загатна, че ще остане. " Обещават да ни дадат муниции и въоръжение, колкото са ни нужни, с цел да продължим бойните дейности. Кълнат се, че фланговете ни ще бъдат подсигурени тъй че да не бъдем отрязани. Казват, че можем да действаме в Бахмут както считаме за належащо и ни дават Суровикин ", съобщи Евгений Пригожин, водач на ЧВК " Вагнер ". Руската войска заяви, че през нощта е свалила 22 украински дрона над Черно море, съветски медии приказват за голям брой детонации в окупирания Крим. Москва твърди, че е осуетила украинска офанзива с дронове против съветско военно летище в Централна Русия. Руски ракети са били изстреляни против промишлен обект в Николаевска област, Южна Украйна. Противовъздушна паника беше оповестена за няколко часа през нощта за две трети от територията на Украйна. Генералният шеф на Международната организация за атомна сила Рафаел Гроси предизвести, че обстановката към нуклеарната централа в Запорожие става все по-непредсказуема и евентуално рискова откакто съветските управляващи започнаха евакуация на популацията като се изключи оперативния личен състав. Украинските управляващи приказват за подиуми на суматоха и скупчване на хиляди коли. Извежда се популацията в Енергодар, както и притежателите на съветски паспорти от Бердянск и Приморск на брега на Азовско море. Украйна, благодарение на Запада, приготвя огромна контраатака за връщане на територии, в това число в Запорожие. Украинската войска организира бойни и радиационни учения край източния фронт. " Тренираме разкриване на токсични вещества и нараснала радиация. Получихме съвременно съоръжение, което е доста по-добро от предходните ни устройства ", добави Остар, боец от 82-ра бригада-ВСУ. Руският публицист националист Захар Прилепин, който беше ранен при бомбено нахлуване, е изваден от медикаментозна кома и се усеща добре, заяви неговото обграждане. Според Русия зад атентата стоят Украйна и Западът, от Киев няма коментар.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР