Трябва да имаме отчетлива разлика, за да наложим нашата програма,

...
Трябва да имаме отчетлива разлика, за да наложим нашата програма,
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да имаме отчетлива разлика, за да нашата програма, разбирането ни и да излезем от безвремието

Трябва да имаме отчетлива разлика, с цел да наложим нашата стратегия, нашето схващане и да излезем от безвремието. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Стара Загора при откриването на акцията на ГЕРБ-СДС за изборите за народни представители и за европейски парламент.
Прочетете още
Дори най-горещите им фенове (на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ – б.ред.) не могат да отрекат, че в действителност тези три години нищо не се случи, разяснява Борисов.

Дори гордостта ни – новата Конституция, претърпява цялостен провал, добави Бойко Борисов. Защото, когато се пишеше тази Конституция, ние с ПП-ДБ и Движение за права и свободи мислехме, че ще управляваме най-малко 10 години в блок, уточни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разгласи, че върху партията е бил натрапен тежък напън заради геостратегически газови ползи, тъй като тя е защитавала националния интерес в тази област. „ Лобистките кръгове натискаха всичко да мине през Гърция и Турция, България да я няма “, добави Борисов и още веднъж попита за какво в последните дни на Народното събрание се е говорило за пътната карта на Балкански поток, в случай, че газопроводът към този момент е издигнат.

„ Защо? Защото не си дадох тръбите. 100% на българите, 100% ваши, както ще останат и мините “, сподели още Бойко Борисов.

Той разгласи, че ГЕРБ е поел ангажимент да обезпечи по 200 млн. лева за района на Стара Загора, пари, които ще бъдат ръководени от държавно дружество.

Лидерът на ГЕРБ още веднъж разгласи, че е положил всички старания да не се стига до избори. Колкото и неприятно да беше, това даваше най-малко извън някаква непоклатимост на България, сподели той.

Според него в това държавно управление имаше една " бяла лястовичка “, която е била Мария Габриел. Борисов уточни, че „ тя направи доста във външната политика и в стратегическите проекти, и в борбата за Шенген “, оповестява Българска телеграфна агенция.

Лидерът на ГЕРБ разяснява, че „ повече народът не може да ни понася да вършим избори ". И аз се надявам този път изборната интензивност първо за националния парламент да дефинира кой има право да води, кой има право да постанова, кой има право да прави обединения, кой има право да взема решения. Това е право на народа, както ни подреди - по този начин, сподели Борисов.

Той даде отлична оценка за евродепутатите от ГЕРБ, които представяха България последните пет години, и уточни, че затова те са на челните места и в листата за европейски представители на идните избори.

„ И на тези избори ЕНП ще покаже, че Европа е и ще продължи да бъде сигурен и добър дом за хората “, съобщи на събитието Мария Габриел. Тя показа пред присъстващите пет неща, които открояват ГЕРБ от другите, като съобщи, че това са опит, резултати, прагматични цели, полезности и водачество. 

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров съобщи, че би трябвало на изборите да се извоюва победа, с цел да спрем " безвремието и цялата шуробаджанащина, която царува в ръководството напоследък ". Трябва да спрем безвремието, тъй като България не заслужава това, а заслужава явен път напред, сподели Тодоров.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР