След участието си в шоуто на Джими Кимъл, където беше

...
След участието си в шоуто на Джими Кимъл, където беше
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Майка ми плачеше и казваше: „Ще те видя ли някога отново“

След присъединяване си в шоуто на Джими Кимъл, където беше със Саша Брон Коен, и огромното изявление в The New York Times, българката, за която приказва целият свят, този път беше независим посетител в „ Още по-късното шоу на Джеймс Кордън “, който на финала на диалога й призна: „ Мисля, че твоята игра във кино лентата е безусловно брилянтна и заслужаваш всички вероятни награди. “

Да, основната роля в продължението на „ Борат “ промени изцяло живота на 24-годишната бургазлийка и самият Кордън попита Мария по какъв начин едно момиче, което идва безусловно „ отникъде “, снимало се е в няколко кино лентата в България и не е взело участие в комедии, съумява да пребори 600 кандидатки за ролята на Тутар Сагдиев. Актрисата показа, че първото видео, което е изпратила за кастингите, е снимано в 5 часа сутринта тъкмо след абсолвентския й бал в НАТФИЗ, а по-късно трябвало да изпрати още няколко, с цел да стигне до кастинг онлайн в Лондон.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Когато майка й я е изпращала за Англия, се разплакала и й споделила: „ Ще те видя ли в миналото още веднъж? “, а тя й дала отговор: „ Хм, може би “. Така, макар страховете си, че може да стане жертва на трафик на хора, както Мария към този момент е разказвала, тя отпътува сама, а сега, в който среща Сара Барон Коен, всичко си идва на мястото.

Актрисата признава, че майка й била тъжна, откакто гледала кино лентата за първи път. „ Видях очите й, цялостни със сълзи. И евентуално е мазохист, тъй като го гледа повторно и след него даже беше още по-тъжна “, споделя още тя пред Джеймс Кордън.

Пред него Мария споделя и за най-коментираната сцена от кино лентата – тази с Руди Джулиани.

Ето и цялото изявление на Мария в късното шоу, което се гледа от над 1 милион фенове в Америка.



 
За първи път българка оглави класацията за звезди на IMDb

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР