След убийството на знаковия бос доцент Алексей Петров все повече

...
След убийството на знаковия бос доцент Алексей Петров все повече
Коментари Харесай

Кой наследява богатството на Алексей? Направил завещание след втория атентат, поправял го на 6 месеца

След убийството на знаковия необут доцент Алексей Петров от ден на ден се повдига въпросът кой ще прибере активите му, които съгласно злите езици надвишават 300 млн. лв.. Според източник на Lupa.bg от обкръжението на Трактора, той приживе се е опитал да спести драмите на околните си, като е направил нотариално заверено наследство.
Копие от документа се съхранява в една от огромните столични адвокатски адвокатски фирми. Алексей е пристъпил към написването на наследството след атентата с гранатомети против мерцедеса му през 2015 година Впоследствие то е преработено безчет пъти. Запознати настояват, че при всяка промяна на настроението или фамилен скандал, Трактора е викал юристите си, с цел да трансформират последната му воля.
Поне три дами и незнаен брой законни и противозаконни деца се чака да се включат в битката за милионите, които Петров оставя като парцели, банкови сметки и фирмени дялове.
Бизнес историята на Алексей Петров стартира още през 90-те години на предишния век, когато той е съучастник в един от ранните силови застрахователи „ Аполо и Болкан “. По-късно Трактора основава нова компания, „ Спартак “, с няколко спортни клуба, охранителни компании и негови сътрудници от Съюза на някогашните барети. След няколко трансформации сдружението се трансформира в един от водачите на застрахователния пазар, който единствено за м.г. афишира над 440 млн. лева премиен доход.
Официалната брачна половинка на Петров е Мариана. По специалност тя е счетоводител и дава отговор за фамилните финанси, а преди този момент работи като продавачка на щанда за обувки в ЦУМ. Двамата с Алексей имат щерка Иглика, която работи в чужбина в региона на правото. Към момента Мариана движи три компании за търговия, преправка на селскостопанска продукция и реекспорт.
В сърцето на Трактора я замества Ива Павлова. Преди да поеме част от впечатляващия бизнес на приятеля си, тя продава самолетни билети в офис против Народното събрание. Била е държанка на митичния Фатик.
Павлова се трансформира в дясната ръка на Алексей Петров и огромната му уязвимост. Ражда му щерка Диляна, която е кръстена на майката на някогашния командос. Момичето към този момент е на към 25 година и има две компании. Едната е „ Соломон груп “ за консултантски услуги, а другата е „ Тора Сълюшънс “ за електронна търговия и уеб дизайн.
Справка в Търговския указател демонстрира, че Ива Павлова взе участие в ръководството на 7 компании, една от които е застрахователна компания „ Лев инс “. Под контрола й са 50 търговски сдружения – охранителни компании, мандри, мебелни цехове, таксиметрови компании, туристически компании, заведения за хранене. Бизнес дамата има компания Апелативен съд БГ ЕООД, която има дял в таксиметровата компания „ Такси-с-експрес “, чиято благосъстоятелност са такситата 1280.
Бизнес империята включва и доста други компании в разнообразни браншове – пенсионно и животозастраховане, охранителни компании, сдружение за ръководство на автомобилни паркове и джипиес съоръжение, за съоръжение на хлебозаводи, произвеждане на биохрани и други
Интересна е и обстановката с настоящата държанка на Трактора – Мирослава Михайлова, която беше до него по време на разстрела. И нейният непълнолетен наследник – Илия, който сигурно е артикул на връзките й с някогашния командос.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР