След убийството на Алексей Петров: Премиерът свиква съвещание със службите

...
След убийството на Алексей Петров: Премиерът свиква съвещание със службите
Коментари Харесай

Премиерът свиква МВР и службите за сигурност


След убийството на Алексей Петров: Премиерът привиква заседание със службите за сигурност. Днес министър-председателят Николай Денков привиква заседание с представители на Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност в Министерския съвет.

Съвещанието стартира от 15 часа и е във връзка със зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната, оповестяват от кабинета. Брифингът след съвещанието ще се излъчва онлайн и във фейсбук страницата на Министерския съвет.

По-рано през днешния ден съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов прикани премиера да свика подобен съвет поради убийството на Алексей Петров. По думите му след убийството се вижда, че съветската агентура у нас е получила указания да се възползва от създалата се обстановка и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната. Целта този съвет е да се предложат съответни ограничения и задания за ограничение на рисковете и противопоставяне на настоящите закани за националната сигурност, уточни още Атанасов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР