След тринадесет години в почти пълно мълчание и под попечителство,

...
След тринадесет години в почти пълно мълчание и под попечителство,
Коментари Харесай

ВИДЕО Бритни Спиърс шокира с изповед: Робиня съм, 4 сестри ме следят дoри, когато се преобличам! Тъпчат ме с литий

След тринадесет години в съвсем цялостно безмълвие и под настойничество, което управлява живота и парите й, певицата Бритни Спиърс разпалено съобщи пред арбитър, че желае да се постави завършек на " оскърбителното " настойничество над нея, което я кара да се усеща като робиня, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.



В обществено изказване пред съда за първи път в границите на делото за смяна в попечителството, Спиърс упрекна и жигосах татко си и другите съпопечители, задето са я принудили да приема противозачатъчни и други медикаменти срещу волята й и й пречат да се омъжи и да има още деца.

" Това настойничество ми вреди повече, в сравнение с ми оказва помощ ", каза 39-годишната певица.  " Аз заслужавам да имам собствен живот ".

Тя говореше бързо, показанията и речта й продължиха повече от 20 минути и бяха изслушани от родителите й, фенове и публицисти в стрийминг онлайн. Много от детайлностите, които Спиърс разкри, бяха зорко защитавани в загадка от съда години наред.

Бритни Спиърс изиска от съда да приключи попечителството без повече оценки за положението й.

Съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Бренда Пени благодари на певицата за " смелите " й изявления, само че не издаде решение по случая. Очаква се дълъг развой, преди да се вземе каквото и да е решение по делото за преустановяване на попечителството.

Спиърс сподели, че желае да се омъжи за приятеля си Сам Ашгари и да имат деца, само че че не й разрешават даже да излезе с него с колата.

" Искам единствено да владея личните си пари, това да свърши и приятелят ми да може да ме вози в колата си ", каза певицата.

Адвокатката на един от съпопечителите изиска стенограмата от правосъдното съвещание да бъде засекретена, в случай че разкрива персонална здравна информация, само че Спиърс се намеси и настоя показанията й да бъдат обществени.

" Много добре се оправиха с употребата на живота ми, по тази причина желая съвещанието да е намерено и да се чуе това, което аз желая да кажа ", настоя Спиърс.

Тя разкри, че е принуждавана да приема литий, от който се чувствала като пияна, откакто били прекъснати подготовките за присъединяване в Лас Вегас през 2019 година Според Спиърс причина за това било нейното противоречие с част от хореографията на шоуто.

" Аз не съм тук, с цел да бъда нечия робиня. Мога да откажа някое танцово придвижване ", каза певицата.  " А фамилията ми освен, че не сподели нищо, татко ми даже ги поддържаше ".

Тя упрекна татко си, че й постанова волята си, както когато тя се провалила на поредност психически проби през 2019 година и той принудително я въдворил психиатрична болница.

" Плаках на телефона цялостен час, а той се наслаждаваше на всяка минута през това време ", каза Спиърс пред съда. Според нея татко й се любува на контрола да наранява щерка си " на 100 000 % ".

Спиърс също се оплака, че няколко медицински сестри наблюдават всяко нейно придвижване и не й разрешават даже да се преоблече уединено.

Вивиан Торийн, адвокатката на бащата Джеймс Спиърс, прочете малко изказване от негово име след показанията на певицата.

" Той съжалява да види щерка си да страда и да изпитва толкоз болежка. Господин Спиърс обича щерка си, тя доста му липсва ", каза адвокатката от името на Джеймс Спиърс.

Той е съпопечител на финансите на щерка си и през по-голямата част от попечителството до момента контролираше вземането на решения за живота й.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР