След това ги слагат в камерата на хладилника, и ползват

...
След това ги слагат в камерата на хладилника, и ползват
Коментари Харесай

9 оригинални идеи за използване на ледени форми. Няма ограничение за човешкото въображение!

След това ги поставят в камерата на хладилника, и употребяват кубчетата за разреждане на алкохол


Има обаче хора, които въобще не употребяват лед за изстудяване на питиета, само че не бързат да изхвърлят формите за лед. И вършат с тях неща, които човешката фикция мъчно може да си показа!

Сега ще ви покажем 9 метода за потребление на ледени форми, които сигурно ще оцените! А незабавно откакто прочетете публикацията, ще започнете и да ползвате.

Как да употребявате ледените форми?

1. Имате малко вино? Защо да не го замразите? Отличен антикризисен съвет за тези, които обичат да опитват в кухнята, с цел да сътворят многообразие от усети.

2. Домашните десерти също могат да се съхраняват в ледени форми.

3. „ Вегетарианските кубчета “ за коктейли са чудесна концепция за феновете на здравословен метод на живот. Просто замразявайте обичаните си свежи подправки в разнородни и вкусни комбинации.

4. Обиците към този момент се съхраняват по двойки!

5. Изненадайте гостите, като добавите същинска дъга към коктейла! Замразете плодови сокове на пластове и се наслаждавайте освен на богат цвят, само че и на чудноват мирис.

6. Замразете останалата част от кафето и не е нужно да разреждате обичаната си напитка или да чакате дълго, до момента в който се охлади.

7. Можете да смесвате акварели във формите за лед. Малките художници сигурно ще го оценят!

8. Има ли вкусно ястие в къщата? Предложете няколко избора на зеленчуци за бебето, то сигурно ще оцени подобен необикновен метод за сервиране!

9. Останали са ви домашно приготвени сосове? Много основни готвачи на известни заведения за хранене ги замразяват, което им разрешава да прекарват минимално време за подготвяне на ястия!

Достатъчно е да имате малко въображение, и формата за лед може да заеме уважавано място освен във фризера, само че и в спалнята или в банята. Запишете тези препоръки, и не забравяйте да разкажете на приятелите си за тях!

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР