След титанична битка в снощния епизод на Игри на волята

...
След титанична битка в снощния епизод на Игри на волята
Коментари Харесай

Румен след Игри на волята с емоционална изповед

След титанична борба в снощния епизод на " Игри на волята " отпадна обичаният на Теодора Мудева - Румен Радев. Причина за наказателната борба беше грубото нарушение на разпоредбите на “Игри на волята ” от трите племена. За жал, след сблъсъка между него, Крум и Мастагарков, Румен отпадна вечно от играта.

В подкаста след предаването Румен показа, че в никакъв случай не е ревнувал от Момчил. " Не ми харесваше неговата самоувереност и метода на изложение, само че в никакъв случай не е ставало дума за ревнивост. Просто беше влязал в роля, която на мен не ми харесваше! "

Относно борбите той показа: " Никога не би трябвало да се отказваш... Превъзмогваш всичко и продължаваш. Ако си твърдоглав, рано или късно ще ти се получи. "

Румен разкри също, че е измършавял с към 18 кг и най-тежко му се е отразило душевен прекараното време на Чистилището. Мислил е по какъв начин да избяга, по какъв начин ще издържи, само че го е запазила мисълта за децата, на които преподава и какъв образец ще им даде.

" След като си потеглих, 2-3 дни не спах от гняв и го претърпях доста тежко... Аз не го чаках, бях сигурен в себе си! ".

Оказва се, че Мудева го е предиздвикала да се запишат за кастинга и след травмата Румен най-сетне се е съгласил.

" Засега не сме мислили за женитба, желаеме да си организираме живота, защото сега е същинска лудница ".

" С Оряшкова се познаваме от 10 години, доста сме близки, тя ми е като семейство, само че това никой не го знаеше! "

" Няма по какъв начин да се вкара храна, тъй като такива страсти няма по какъв начин да излязат, в случай че не си починал от апетит! "

Припомняме, че при започване на септември Румен предложи брак на своята обичана Теди. За годежа стана ясно от клипче, качено от другари на влюбените, в което се чуват благите думи на Румен Радев. Снимките на щастливата Теодора откакто е споделила заветното " ДА " пък са красноречиво удостоверение за любовта им.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР