След тежко боледуване ни напусна Васил Самарски - ръководител на

...
След тежко боледуване ни напусна Васил Самарски - ръководител на
Коментари Харесай

Напусна ни Васил Самарски


След тежко боледуване ни напусна Васил Самарски - началник на Пресцентъра на Българската социалистическа партия и консултант на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

В родния си град Казанлък ще бъде запомнен като основател на локалния трагичен спектакъл „ Любомир Кабакчиев “, ръководител на читалище „ Искра 1860 “ в Казанлък, създател на медийната група „ Вис виталис “ и дълготраен общински консултант и два мандата ръководител на общинския съвет от Българска социалистическа партия. Избиран и за регионален водач на Българска социалистическа партия в Стара Загора.

Васил Самарски бе един от основателите и ръководителите на Българска свободна телевизия, медиен консултант на ръководителя на партията, а от 2020 година до гибелта си - началник на Пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Той бе член на управлението на Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки, член на Управителния съвет на Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори и заместник-председател на Националната комисия за нравственос в електронните медии.

Професионалист от висока класа, отдаващ сила, познания и страст на идеите, в които има вяра.

Има голям персонален принос за сполучливата работа на БСТВ, за образуването на политическите послания и за медийната политика на Българската социалистическа партия.

Той бе безценен приятел, прелестен човек и другар, извънреден експерт, който оставя след себе си голяма празнота!

Поклон пред светлата му памет!

Поклонението пред Васил Самарски ще се състои на 22 май в Казанлък, в Народно читалище „ Искра “ от 11 ч. Опелото - в храм „ Свети Йоан Предтеча “ от 13 ч.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР