След свикването на Национален съвет, ще започне процедура по избиране

...
След свикването на Национален съвет, ще започне процедура по избиране
Коментари Харесай

Нинова: Започва процедура по избор на нов председател

След свикването на Национален съвет, ще стартира процедура по избиране на нов ръководител на Българска социалистическа партия от всички членове на партията. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на първата конференция на партията след изборите за Европейски парламент.

„ Утре сме свикали Национален съвет, ще създадем няколко оферти. Смятам, че отговорността би трябвало да е солидарна. Ще предложим да се проведат конференции, на които да се направи разбор на по места. Да се направи справедлив разбор, справедлива оценка. Ще предложим осъществяване на регионални препоръки, избор на ръководители. Трети пускане на процедура за ръководител на Българска социалистическа партия ", съобщи Нинова

„ Голямата ни паника и то за България е ниската изборна интензивност, изключително на фона на това, което се случи в Европа като изборна интензивност. Смятаме, че това е урок за всички партии, да си вземем поука за какво всички нас хората не ни харесват. Ниската интензивност съставлява и слаба легитимност, и едва посланичество на партиите. Всички взети дружно ще представляваме по-малко от 2 млн. българи. Това е проблем за политическите партии и държавността “, добави водачът на Българска социалистическа партия.

Според нея ниската интензивност прави важен корпоративния и купения избор.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР