След срещата лидерите седнаха да обсъдят световната политика на масаСрещата

...
След срещата лидерите седнаха да обсъдят световната политика на масаСрещата
Коментари Харесай

Путин и Ким Чен Ун ще обядват салата с патешко, ролца от раци, рибена супа, есетра с гъби и торта с горски плодове

След срещата водачите седнаха да обсъдят международната политика " на маса "

Срещата на върха сред президентът на Русия Владимир Путин и севернокорейският водач Ким Чен Ун, провеждаща се на съветския космодрум " Восточний " завърши, предадоха международните организации. Тя продължи два часа.

Двамата водачи разговаряха на четири очи. Преди това те участваха в диалози сред делегациите на двете страни, в които участваха и редица министри.

Сега двамата водачи участват на формален обяд, даден от Путин в чест на Ким. Ройтерс разяснява, че обядът ще включва салата с патешко месо, ролца от раци, рибена чорба, есетра с гъби и десерт с горски плодове.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков към този момент съобщи, че след срещата на двамата водачи не се планува приемане на никакви документи, включително и на никаква взаимна декларация, съобщи Българска телеграфна агенция.

Преди началото на срещата на четири очи севернокорейският водач съобщи, че неговата страна оказва цялостна и безусловна поддръжка за " свещената война ", която Русия води за отбрана на ползите в региона на сигурността, визирайки явно войната в Украйна. Ким сподели също по този начин, че Пхенян ще застане до Москва на антиимпериалистическия фронт, показва Асошиейтед прес. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР