След спор за инвалидно паркомясто пловдивчанин качи джипа си на

...
След спор за инвалидно паркомясто пловдивчанин качи джипа си на
Коментари Харесай

След спор за инвалидно паркомясто: Пловдивчанин качи джипа си на тротоара

След спор за инвалидно паркомясто пловдивчанин качи джипа си на тротоара. Абсурдната обстановка се е разиграла пред магазин за детски артикули и играчки, освен това пред очите на децата на нарушителя. За нея описа четец на TrafficNews , който е направил и фотоси и е решен да подаде сигнал в полицията.

„ Случката се разви на 24 май. Имаше две коли, които желаеха да паркират на мястото, обозначено за неработоспособен. Едната кола е белият мерцедес от фотографията, а другата беше на жена, която бе с инвалиден стикер на колата. За жал станах очевидец и на диалога сред водача на белия джип (който се вижда на снимката) и упомената жена с инвалидния стикер”, споделя нашият четец.



Жената отишла до него и го попитала общително дали има инвалиден стикер. Било ѝ отговорено, че има стикер и по-късно ще го сложил на колата.

„ Жената търпеливо изчака. И до момента в който мъжът от джипа слизаше със своето семейство от колата и се насочи към детския магазин, пренебрегвайки дамата с инвалидния стикер, тя го попита още веднъж: " Къде е стикерът ви, господине, в случай че нямате, апелирам, преместете колата си, с цел да паркирам на мястото за инвалиди. Ето, погледнете, това е моят стикер ". След което мъжът се обърна към нея и й отговори: " Забравил съм си стикера, кво ще направиш ". Жената се ядоса, сподели му, че това не е вярно, а той я посъветва да се оплаче в полицията и да си търси правата, в случай че може”, добавя читателят ни.

След всичко чуто той решил да снима лидера на джипа и да се обади в полицията. Виждайки, че го снимат обаче, мъжът внимателно преместил колата.



„ Като равносметка се реализира мечтаната цел, само че на каква цена? Жената с инвалидния стикер не съумя да си откри къде да паркира, нарушителят с белия джип се беше качил на тротоара и дочупи плочките, образецът, който даде на децата си, че могат да лъжат, да вършат каквото си изискат и да няма последици и като цяло моето отчаяние. В днешно време може да царува безвластие, само че информираността на хората е значима, а от време на време срамът лекува”, добавя нашият четец.



TrafficNews благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР