След Сочи започват едни разкрития, оттам започна всичко. Като кажат

...
След Сочи започват едни разкрития, оттам започна всичко. Като кажат
Коментари Харесай

Ефрем Ефремов: На мястото на руснаците можем да сложим всеки друг народ в допинг скандал

След Сочи стартират едни разкрития, оттова стартира всичко. Като кажат " руснаците са вземали допинг ", на мястото на руснаците можем да сложим швеците, норвежците, италианците и т.н, съобщи доцент доктор Ефрем Ефремов в предаването " Плюс-минус " по Нова тв.

Световната антидопингова организация (УАДА) извади Русия от международния спорт в идващите 4 години. Какво се крие зад абсурда и какви ще са последствията разясняват в ефира на „ Плюс-минус. Коментарът след новините ” спортните публицисти Ефрем Ефремов и Георги Атанасов.

„ Бившият началник на допинг лабораторията на съветския олимпйски комитет Генадий Родченков беше награден с най-високо съветско отличие от Путин. Родченков нееднократно споделя, че руснаците са взимали допинг ”, добави Ефремов.

Според него Русия ще апелира решението на Антидопинговата организация. „ Предполагам, че КАС ще вземе решение и ще поддържа УАДА ”, разясни Ефремов.

„ Проблемът с дисквалификацията на Русия се вписва в целия геополитически спор. Това ще се отрази на спорта като цяло ”, разясни Георги Атанасов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР