След смъртта на семейство медици от Белица, с коронаинфекция в

...
След смъртта на семейство медици от Белица, с коронаинфекция в
Коментари Харесай

Съпруг и съпруга от Благоевград издъхнаха от COVID-19

След гибелта на семейство медици от Белица, с коронаинфекция в МБАЛ починаха Снежана и Боян Х.
Коронавирусът умъртви семейство от Благоевград безусловно за броени дни. Снежана и Боян Х. издъхнали един след различен през няколко дни, научи Struma. com. Преди дни коронаинфекцията погубила 58-годишната Снежана, а завчера Ковид 19 умъртви и брачна половинка и Боян. Трагедията потресе всички, които познават Снежана и Боян от благоевградкия квартал " Грамада ".

Къде са пипнали болестта е неразбираемо. Коронаинфекцията бързо се развила, Снежана била с по-леки признаци първоначално, до момента в който Боян бил признат в реанимация на болничното заведение, където и умрял. Тази заран ви съобщихме, че фелдшер от село Краище, които работи в Спешния център в Банско, също умря в реанимация, след болест с вируса.

Миналата седмица вирусът - палач погуби цяло семейство медици от Белица. Лекарите татко и наследник Муса и Емил Вакльови и здравната сестра, брачна половинка и майка Ава Вакльова. Само преди минути със признаци на Ковид 19 в болница бе докаран и 82-годишният Асен Г.,за който споделят,че живее в една къща с починаите Снежана и Боян. За следващ път Ви умоляваме: Спазвайте противоепидемиологичните ограничения.! С този вирус смешка на бива. Невежество е да не вярвате, че вирусът е рисков и води до летален излаз. Бъдете здрави и се пазете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР