След смъртта на кремълския опозиционер Алексей Навални в наказателна колония

...
След смъртта на кремълския опозиционер Алексей Навални в наказателна колония
Коментари Харесай

Юлия Навалная към дъщеря си: Можем да се справим с всичко

След гибелта на кремълския опозиционер Алексей Навални в наказателна колония неговата вдовица Юлия разгласява траурна фотография с щерка им Даша, съобщи ДПА. 
Прочетете още
" Моето сладко малко момиче. Долетях при теб, с цел да те прегърна и поддържа, а ти си тук и подкрепяш мен ", написа Юлия Навална под фотографията си в " Инстаграм ". " Ти си толкоз мощна, толкоз смела и непоколебима. Можем да се оправим с всичко, сърце мое. Толкова е хубаво, че си до мен. Обичам те ".
   View this post on Instagram   

Навални, който има 15-годишен наследник Захар и 23-годишна щерка Даша, умря в петък в арктическа наказателна колония. Даша Навална неведнъж призоваваше за освобождението на татко си и държа речи в негова чест по време на церемонии по награждаване. Тя учи в Станфордския университет в Съединени американски щати. 

Вдовицата на Навални не отпътува незабавно, с цел да се види с децата си след гибелта на татко им в петък, а вместо това взе присъединяване в Мюнхенската конференция по сигурността, където упрекна съветския президент Владимир Путин за ориста на Навални.

В понеделник тя беше посетител в Брюксел по време на срещата на министрите на външните работи от Европейски Съюз и разгласява видеозапис с предизвикателство към Путин. Навална съобщи, че желае да продължи работата на брачна половинка си във връзка с битката с корупцията в системата на ръководство на съветската страна.

Според съветските управляващи Навални е умрял на 16 февруари в наказателната колония " Полярен вълк ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР