след случката отпреди няколко дни в Анкара, когато Ердоган напъди

...
след случката отпреди няколко дни в Анкара, когато Ердоган напъди
Коментари Харесай

Успокоихме Шарл Мишел, че диван-чапразът отдавна е проникнал в ЕС

след случката отпреди няколко дни в Анкара, когато Ердоган напъди протоколно председателката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен да седи в профил на дивана, тъй като за един турски президент е недопустимо да седи наедно с жена. 

Скандалът провокира бурни полемики в Европа, тъй като съставлява цивилизационен конфликт. 
Ердоган си е Ердоган, турчин във всяко едно отношение, но европейците всеобщо укориха Шарл Мишел, че не е постъпил като мъж и европеец, не е защитил Урсула и не е потърсил вид, при който председателката на Еврокомисията да не се третира като придружителка. 
***
Бойко Борисов като чул за тая работа, напряко го хванало гняв с какви нелепости се занимават хората в Европа. 
" Да ви имам проблемите! - изсумтял той по адрес на префантосаните европейци. - Голяма работа, че бутнали малко настрана Урсула, айде в този момент панаири и сеири да вършим по целия континент, че си нямаме корона-криза, икономическа рецесия и политическа рецесия у нас в България, в Холандия и под дърво и камък. Колегата Рюте като мен ги би всичките в Холандия, само че не може да направи държавно управление. Ето това са същинските проблеми на Европа, а не кой на кое диванче поседнал. Че той Слави Трифонов всичките си посетители на диванче ги поставя. Какво? И за това ли да му диря недостатък? Изобщо няма да ми хрумне! Аз желая да приказваме за политики, за комбинации, разновидности, покупко-продажби, национално-отговорен капитал и чекмеджета. Това са значимите тематики, това вълнува хората. Европа би трябвало да приказва за това чии ограничения са най-хубави и в здравно, и в икономическо отношение. И каква е политическата цена, която плащаме с сътрудника Рюте! А това, тоя седнал, оная станала, айде в този момент, доста значимо! Който се усеща ощетен, да пристигна да го повозя на джипката за отплата, аз съм благородник! "

Това е целият кадър с историческия диван-чапраз от 2014. Две дами стърчат прави до шестима страхотни кавалери. Държавен хайлайф! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР