След скандала с Рут Колева и корицата на българското издание

...
След скандала с Рут Колева и корицата на българското издание
Коментари Харесай

5 от най-критикуваните корици на модните списания в света

След абсурда с Рут Колева и корицата на българското издание на списание Elle, взехме решение да проверим кои са другите фешън корици, които са предизвиквали обществото по някакъв метод.

Ето нашата селекция от най-критикуваните фешън корици.
 Ще промени ли партия 8 ноем 2022 | В отворено писмо до жителите, Борис Бонев - водачът на гражданската самодейност " Спаси София ", съобщи, че придвижването...
Вижте ги в галерията ни.

Опра Уинфри за нейното собствено списание " The Oprah Magazine "

Със стартирането си списанието на Опра нямаше доста позитивен триумф, защото нагази надълбоко, а точно в изкуственото наблягане на културния генезис на индивида. В случая това е сама Опра, която гордо театралничи с типична африканска къдрава прическа, която явно е направена от коафьор. 

Сара Джескиа Паркър за китайското издание на Harper’s Bazaar

Мартенската корица на списанието за 2013 година показва една съвсем неузнаваема Сара Джесика Паркър. Снимката на актрисата е толкоз мощно поправена, че наподобява повече на рисунка, в сравнение с снимка.

Джанет Джексън за списание W

Джанет ще запомни октомври месец на 2006 година като най-несполучливия във връзка с позирането ѝ за корица на списание. Всичко, което е могло да се обърка с тази фотография се е объркало! Вдървена поза, прекомерно доста грим, зле изкусен облик като цяло. На корицата Джанет Джексън наподобява необичайно, а не секси.

Ким и Кание на корицата на Vogue

Това бе и първата корица на Ким за стилната библия. Тя не бе посрещната въобще добре от обществото, което до тогава (и може би все още) счита Ким за известна – единствено тъй като е известна. 

Адел зa Vogue март 2014 

Адел може и да е много слаба сега, само че през далечната 2014 година към момента си беше много закръглена, само че от Vogue, обаче, за миг не помниха това. Тя беше на корицата през март 2014 година надалеч по-слаба от действителността, което провокира гнева на обществото.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР