След седмици на ожесточени вътрешни борби около схемата за депортиране

...
След седмици на ожесточени вътрешни борби около схемата за депортиране
Коментари Харесай

Торите се грижат твърде много за себе си, а не за страната, признава председателят

След седмици на яростни вътрешни битки към схемата за депортиране на Риши Сунак в Руанда, господин Холдън сподели, че „ насочеността към себе си е най-голямата уязвимост “.

Заглавията бяха доминирани от фракционна война по отношение на политиката, предопределена да разреши на господин Сунак да депортира търсещи леговище в източноафриканската нация, като се появиха дълбоки разделения сред твърдолинейни десни и по-умерени консервативни депутати.

Но макар признанието, че партията е прекомерно фокусирана върху вътрешните борби, господин Холдън даде на консерваторите осем от 10 за партийно единение. „ Определено е в мащаб на възстановяване “, настоя той.

В изявление за Times Radio, господин Холдън сподели, че откакто в този момент „ изрита гумите вътре в постройката “, Консервативната партия е „ на по-добро място в сравнение с мисля, че някои може би са си помислили, че ще бъде ".

Той добави: „ Имаме отличен нов екип, който идва на борда във връзка с [политическия стратег] Айзък Левидо и цялата му тайфа от акцията.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР