След роклите и от деним, на които обърнахме специално внимание,

...
След роклите и от деним, на които обърнахме специално внимание,
Коментари Харесай

Slim или straight – кои са най-актуалните дънки този сезон

След роклите и от деним, на които обърнахме особено внимание, пристигна ред и на най-любимата ни класика, която има своето непокътнато място в дрешника... всесезонно. Да, дънките, които през лятото носим много по-рядко за сметка на полите и роклите, само че пък още с настъпването на септември бързо връщаме в стайлинга си. Обикновено при тях залагаме по-скоро на модели, които пасват на фигурата ни, само че няма по какъв начин да не се повлияем и от трендовете. Още напролет в тях се завърна ниската талия, която носехме през 2000 година, разпространявана от звезди като Бритни Спиърс и Парис Хилтън. През годините обаче толкоз свикнахме с високата талия, че в този момент по-трудно бихме избрали онази, която свързваме с тийн годините си.
               

 Русия глоби още 25 американци – измежду тях Шон Пен 5 септ 2022 | Руското външно министерство глоби 25 американски лица в отговор на американските наказания, съобщи руската...
Но пък това не се отнася до slim кройката, която постоянно свързваме с и която тази есен още веднъж има възможност да откри място в дрешника ни. Колкото и да ни се коства демоде на старите ни фотоси, марки като Armani Exchange, Diesel и Alaïa ни припомнят, че тази наклонност може още веднъж да разцъфне, тъй че можем да не се разделяме изцяло със silm дънките, които към този момент имаме. Предимството при тях е, че акцентират силуета, само че пък в това време могат да извадят на напред във времето някои недостатъци и е доста значимо какъв цвят и кройка избираме.

Тяхна цялостна диаметралност са необятните модели, които към този момент започнахме да виждаме все по-често в стайлинга на инфлуенсърите. Те прикриват някои дефекти, само че пък може да създадат силуета аморфен, а това не е добре за по-пищния вид фигури.
               

Затова пък straight дънките са съвършеният компромис за тези, които ненавиждат прекомерно вталените кройки и тези, които не харесват необятните. Както подсказва името им, те се отличават с правата си кройка. Появяват се през 70-те, преди да бъдат обожавани през 90-те от  и други звездни девойки, а през днешния ден са предпочитан модел, тъй като могат да се носят от всеки вид фигура. С други думи, наподобяват в действителност съвършен вид, в който сигурно ще влагаме този сезон.

В галерията ни можете да разгледате и няколко шопинг находки от новите сбирки!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР