След репортаж на По света и у нас Министерството на

...
След репортаж на По света и у нас Министерството на
Коментари Харесай

След репортаж на БНТ: МВнР изпрати официално запитване до Германия за състоянието на екстрадирания Иван Тилев

След репортаж на " По света и у нас " Министерството на външните работи е отправило публично питане до способените управляващи на Германия за приемане на информация за положението на Иван Тилев, в това число във връзка с неговото местоположение, назначението на юрист и преводач, здравословното му положение, спазването на правата му и опцията да бъде посещаван от свои близки.



Това дадоха отговор от ведомството на наше питане. В репортажа ни околните на Тилев настояват, че не са се чували с него от момента, в който е екстрадиран. Тилев беше пожелан от власттите във Федералната република, тъй като е работил като оператор в колцентър, като е предложил вложения в разнообразни финансови принадлежности. Той е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група, правила финансови измами.

" При всички случаи българската страна посредством своите консулства и дипломатически представителства има обвързване да следи за тези въпроси и аз съм сигурен, че го прави ", разяснява министърът на правораздаването Крум Зарков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР