След разговора на премиера Кирил Петков от началото на февруари,

...
След разговора на премиера Кирил Петков от началото на февруари,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ако до април не отпадне зеленият сертификат, ще протестираме

След диалога на премиера Кирил Петков от началото на февруари, в който водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов твърди, че е бил убеден от него, че до края на април зеленият документ ще отпадне, към днешна дата министър-председателят споделя, че период не си е поставял.

„ Ако обещанието за отпадането на здравния документ не бъде спазено, ние ще протестираме. Но мисля въпреки всичко, че здравият разсъдък ще надделее ” съобщи Костадинов пред NOVA като добави, че съгласно него няма никакво съответствие сред % на имунизация лица и този на заразяемост.

От „ Възраждане ” желаят оставката на здравния министър проф. Асена Сербезова поради случая с умрялата пред Спешно поделение във Враца. По думите на водача на партията причина за забавеното приемане на пациенти във всички незабавни центрове в страната се дължи на противоепидемичните правила. 

Костадин Костадинов е безапелационен, че ще апелира санкциите, наложени на част от депутатите от „ Възраждане ” за неносене на защитни маски в Народното събрание.

„ Законът ни дава това право и от него са се възползвали над 50 000 души у нас ”, съобщи водачът на партията.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР