След публикацията на TrafficNews Районна прокуратура – Пловдив привлече като

...
След публикацията на TrafficNews Районна прокуратура – Пловдив привлече като
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, размахвал пистолет и ударил шофьор на оживен пловдивски булевард

След обявата на TrafficNews Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен по бързо произвеждане 56- годишния мъж, размахвал револвер и блъснал водач на бул. „ 6-ти септември ” през днешния ден.  Само за няколко часа причинителят на действието е бил открит от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и арестуван за период до 72 часа.С разпореждане на наблюдаващия прокурор и по отношение на него са повдигнати две обвинявания.
Прочетете още
Както медията ни заяви през днешния ден наоколо до районно ръководство в Пловдив, лидерът на джип „ Лексус ” извърши непристойни дейности, които жестоко нарушават публичния ред  – закононарушение по член 325, алинея 3, във вр. с алинея 2, във вр. с алинея 1 от Наказателния кодекс.

По думи на очевидци, малко преди мъжът да насочи револвера си и да удари няколко пъти различен участник в придвижването, е имало гонка по целия бул. „ 6-ти септември ”. Агресивният водач на джип " Лексус " със софийска регистрация- CВ2465НВ е преследвал дребната пловдивска кола и е размахвал оръжието  през прозореца, заплашвайки другия лидер да спре.

Шофьорът на пловдивската кола се опитал да направи противоположен завой и да избегне преследвача си, само че без триумф. Водачът на лексуса го е засякъл и спрял целия трафик, по-късно е слязъл от автомобила си с оръжие в ръка, доближил се до пловдивската кола и почнал нападателно да удря  водача й и да заплашва с оръжието.  След  тази обстановка, виновникът се качил в автомобила си, като че ли нищо не се е случило, а пловдивското возило траяло по булеварда.

Обвиняемият е с повдигнато обвиняване  и за това,че по хулигански подбуди е причинил на 23-годишния мъж лека телесна повреда- закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12, във вр. с алинея 130, алинея 1 от Наказателния кодекс.  

Очаква се детайлности по случая ще бъдат показани на брифинг на Районна прокуратура – Пловдив, който ще се организира на следващия ден заран.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР