След проведено обективно, всестранно и пълно разследване по случая относно

...
След проведено обективно, всестранно и пълно разследване по случая относно
Коментари Харесай

Прокуратурата прекрати делото за смъртта на Любомир Милчев-Денди

След извършено обективно, всестранно и цялостно следствие по случая по отношение на гибелта на Любомир Милчев, прочут като Денди, следствието е прекъснато на 16 май, оповестяват от прокуратурата. Съдът е удостоверил постановлението за преустановяване като вярно и законосъобразно.

" Не е налице осъществено закононарушение по отношение на живота и здравето на потърпевшия, а телесното увреждане, довело до съдбовния излаз, не е резултат от отговорно държание на друго лице ", показват проверяващите.

Според съдебно-медицинска експертиза гибелта е вследствие на тежка черепно-мозъчна контузия в тилната част на главата, която се е усложнила с развиването на инфектиране на белите дробове и генерализирана бактериална зараза.

Според движимостите лица от две експертизи пострадването на Милчев се дължи на рухване обратно от личен растеж и следващ контакт на тилната част на главата с корав съседен терен. От прокуратурата допълват, че липсват други пострадвания, както и следи от битка.

(Както и Клуб Z  писа - в първите дни, след като се разбра, че има случай с известния публицист и безгрижник, предварителните подозрения бяха, че той е бил обичай, б.р.).

В хода на следствието бяха извършени всички обективно вероятни и нужни дейности по събиране и инспекция на доказателства и бяха подложени на разбор всички версии. Доказателства за съзнателно умъртвяване на Любомир Милчев, за причиняване на гибелта му по несъобразителност или за друго закононарушение против личността и здравето му не бяха събрани, заради което наказателното произвеждане беше прекъснато, показват от прокуратурата.

Българска телеграфна агенция напомня, че Милчев беше открит в дома си с контузия на главата в средата на февруари 2022 година Разследването в началото се водеше за опит за ликвидиране. По-късно, в края на март, мъжът умря от получените пострадвания.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР