След проведена среща в Министерство на регионалното развитие и благоустройството

...
След проведена среща в Министерство на регионалното развитие и благоустройството
Коментари Харесай

Тема Застрояване: Пак проверка на Златен век, с обещание да бъде проверено строителното разрешително

След извършена среща в Министерство на районното развиване и благоустройството на началника на Дирекция за народен строителен надзор с министър арх. Виолета Комитова, основния проектант на София арх. Здравко Здравков, представители на строителя на " Златен век " - " Артекс инженеринг " и на предприемчив комитет " Лозенец " е разпоредено органите на ДНСК да извършат нова инспекция на градежа, оповестяват от ДНСК.
В известието не се прецизира какво тъкмо ще бъде тествано, откакто при предходната инспекция и заповед за прекъсване на градежа съдът се произнесе дефинитивно, че няма съображение строителните действия да не продължат. Само преди ден обаче, с която предизвести за допустимо дело в съда в Страсбург, че съдът е решил в нейна изгода и, и - само че това беше предстоящо и от, че поради за прекъсване на градежа и това на жалбите пред съда, съдът в действителност ще отсъди в интерес на " Артекс " и това ще е по закон - тъй като в няма и дума за разрешителното за градеж и дали то е изтекло!
 Манолова желае прекъсване на Златен век и промяна на шефа на ДНСК Манолова желае прекъсване на " Златен век " и промяна на шефа на ДНСК
Служебният районен министър да смени шефа на ДНСК Иван Несторов, да постанови инспекция на градежа " Златен век " и да издаде решение з...
Пред, Никола Вапцаров, представител на Инициативен комитет " Лозенец " разяснява, че на срещата е дадено да бъде тествано точно строителното позволение и дали то е годно.
Припомняме, че новият началник на ДНСК е ахр. Влади Калинов. Дълги години той ръководеше строителния контрол в София и, някогашния ръководител на КПКОНПИ, беше заставен да си тръгне от поста.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР