След продължия близо час дебат в пленарна зала и извънреден

...
След продължия близо час дебат в пленарна зала и извънреден
Коментари Харесай

Не Е За Вярване! Борисов И Нинова Си Стиснаха Ръцете По Най-Наболялата Тема!

След продължия близо час спор в пленарна зала и ексклузивен председателски съвет с шефовете на парламентарни групи, Борисов беседва с депутати на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Обединени патриоти.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова показа проекторешението пред депутатите в пленарна зала. Относно политиката на държавното управление по въпросите на миграцията проекторошението задължава Министерския съвет да не подписва двустранни съглашения за банкет на мигранти, както и държавното управление да внесе позиция за общо решение на Европейски Съюз и трето, Министерски съвет да показа пред Народното събрание оферти за промяна на по този начин наречената Дъблинска система за банкет на бежанци.

" Достойно защитихме националния интерес на България и общия европейски интерес ", задоволена е Нинова.

Припомняме, тази заран водачът на Българска социалистическа партия нападна от парламентарната естрада неналичието на дейна политика във връзка с мигрантите и заплахата страната да подписа двустранни съглашения и да одобри бежанци от други страни.
Премиерът Борисов в отговор изиска Народното събрание на гласоподава и да задължи Министерски съвет да не подписва такива съглашения, с цел да има сигурност. За да се реализира единодушие Народното събрание излезе в отмора.

Политиката на държавното управление от парламентарната естрада отбрани и Цветан Цветанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР